Over Mij

Mijn Blog

Deze blog is best wel persoonlijk. Ik laat jullie zo een kijkje in mijn leven nemen. Als visagist vind ik het heerlijk om nieuwe producten uit te proberen, Ik ben gek op kleur en vind dat ook erg leuk om in make-up terug te laten komen. ik zal dan ook bepaalde make-up looks tonen, om jullie op ideeen te brengen. Natuurlijk zien jullie op mijn website al heel wat werk voorbij komen.

Mijn interesse blijft niet alleen bij make-up, maar ook zeker naar sport. Ik ben erg fanatiek in sport, omdat ik het een heerlijke uitlaatklep vind. Ik vind het dan ook erg mooi wat je qua lichaam kunt bereiken met sport. Hierdoor zal ik ook wat revieuws over sport producten maken. Ik ben te volgen op Facebook , Twitter en mijn naam naam op Instagram is kim1975.

Ik wens julle heel veel kijk en lees plezier. Bezoek hier mijn Blog!

Leuk dat je komt kijken, mijn naam is Kim Bakker. Beauty, Lifesyle en Sport zijn mijn intresse. Het leek mij daarom leuk om een blog te starten. Zodat ik mijn ervaringen kan delen. Ik krijg soms vragen via de mail maar wellicht kan ik die nu ook in mijn blog verwerken zodat ik meer mensen kan helpen met informatie. Dus kom maar op met jullie vragen!