top of page

Kim is een erg gedreven persoon, zowel op haar vak gebied als persoon. Met haar achtergrond als model en grafisch ontwerpster heeft ze een goede kijk op beeld en beeld creeren. Kim is een erg creatieve geest met leuke en originele ideeen.

Kim is een persoon die gaat voor alles of niets. Details worden bijgewerkt totdat het resultaat er is wat zij (en de rest van het team) voor ogen hebben. Als dat betekend dat er helemaal opnieuw begonnen moet worden dan doet ze dat.

Kim is eerlijk en direct kwa communiceren. Met de ervaring die ze heeft als model, zowel met amateur als professionele fotografen, is ze ook erg goed in staat om een minder ervaren model te coachen en te begeleiden. Wat natuurlijk weer leid tot nog betere foto's.

Bij Kim ben je altijd verzekerd van veel gezelligheid en een goed resultaat.

Na veel samen te hebben gewerkt met Kim kan ik zeggen dat ze een creatieve, professionele en ervaren visagiste is. Tijdens de shoots die we samen gedaan hebben heeft ze voor de meest uiteenlopende uitdagingen gestaan, uiteenlopend van extreme visagie voor een beautyshoot tot het mooi opmaken van een oud dametje voor een portretfoto. Naast het de mooie resultaten die Kim levert, is het ook fijn om met haar samen te werken!

Kim is een professioneel en getalenteerd visagiste.

Haar creatieve energie is een duidelijke en belangrijke inbreng tijdens een shoot. Ze is altijd op tijd en denkt graag mee.

Behalve dat is zij spontaan, vriendelijk en humoristisch,een plezier om mee samen te werken.

Richard Procee

Bob van der Wolk

Jimmy van Ommeren

bottom of page